Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Otkrio daljnje planove

Tyson: Bio sam najjadnija osoba na svijetu, a sada ću reći svu istinu!

Boksačka legenda, ali i osuđeni silovatelj Mike Tyson ustvrdio je u razgovoru za The Sun da su ga britanski navijači i obožavatelji spasili od gladi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je u karijeri zaradio više od 200 milijuna dolara, bivši je svjetski prvak 2003. godine proglasio bankrot. Uskoro se, međutim, počeo pojavljivati na priredbama diljem Velike Britanije na kojima su mu navijači mogli postavljati pitanja. Dakako, za svoje je nastupe Tyson bio odlično plaćen što ga je, tvrdi, spasilo.

''Prije tri godine sam bio beskućnik. Britanski navijači su me spasili od smrti na čemu sam im iznimno zahvalan. Moja najlojalnija navijačka baza je u Velikoj Britaniji. Da sam se morao osloniti na navijače u SAD-u, umro bih'', priznao je Tyson.

Umirovljeni boksač posljednjih se godina posvetio snimanju filmova. Pojavio se u dva nastavka holivudskog hita Mamurluk, a ima i daljnje planove.

''Snimit ću film o svome odlasku u zatvor, potpuno ću se razotkriti, reći svu istinu! Kada sam imao sav taj novac, bio sam najjadnija osoba na svijetu. Sada imam energiju i silan potencijal da budem bolja osoba.'' (TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati