Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
KHL

Treći uzastopni domaći poraz Medveščaka

Hokejaši Medveščaka doživjeli su i treći uzastopni poraz na svom ledu u ovosezonskom izdanju KHL-a, nakon što ih je u subotu pred ispunjenim tribinama u Domu sportova s 1-3 (0-0, 1-2, 0-1) nadigrao finski Jokerit...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prilično nesadržajne prve trećine, Finci su u vodstvo stigli u 28. minuti (27:42) kad je švedskog vratara Marka Owuju svladao Johan Harju. U 32. minuti (31:17) Medveščak je izjednačio na 1-1. Pogodak je pripisan braniču Marku Floodu koji je uspio ugurati pak u mrežu gostujućeg vratara Karlssona. U 38. minuti (37:31) sjajnu akciju izveli su gosti. Omark je bio dodavač, a Petteri Wirtanen strijelac za 1-2.

U 57. minuti (56:52) potopljena je nada 'medvjeda' u mogući preokret. Finci su izveli brz kontranapad koji je preciznim udarcem završio Steve Moses za konačnih 1-3.

Medveščak je nakon 19. ovosezonskog poraza ostao na 37 bodova iz 33 utakmice, te se nalazi na 12. mjestu Zapadne konferencije KHL-a, dok je Jokerit sa 66 bodova na 3. mjestu. Za Lokomotivom, koji je na osmom mjestu, Medveščak zaostaje šest bodova, a Zagrepčani su odigrali i tri utakmice više.

U 34. kolu, u utorak 25. studenog, u Zagrebu će gostovati sedmoplasirana momčad Zapadne konferencije, ruski Vitjaz. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider