Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nevjerojatni skokovi u vodu

Treća postaja skokova s litice na Azurnim otocima

Iako je druga postaja Red Bull Cliff Diving svjetske serije 2013 održana tek prošli vikend, kad je Artem Silchenko dokazao da je vladar nevjerojatnih skokova u vodu, skakači su se jedva imali vremena i osušiti prije novog natjecanja koje će se u subotu 29. lipnja održati na Azurnim otocima.

Vulkanske stijene u sred Atlantskog oceana možda su najveći izazov cijele skakačke sezone, a samo oni najspremniji i u vrhunskoj formi moći će se u ovih tjedan dana pripremiti za treću postaju svjetske serije i pokazati svoje vještine na zavidnoj razini.

Lokacija s koje će skakači u subotu skakati smatra se jednim od posljednjih rajeva u Europi, a otočić Vila Franca do Campo savršeno je mjesto za skakanje izravno s litice, a ne s platforme. Hoće li Rus Silchenko nastaviti briljantni niz i po treći put se popeti na pobjedničko postolje pratite u subotu 29. lipnja na www.redbullcliffdiving.com.

Red Bull Cliff Diving svjetska serija 2013, poredak:

1. Artem Silchenko 400 bodova
2. Gary Hunt 320 bodova
3. Orlando Duque 240 bodova
4. Jonathan Paredes 180 bodova
5. Blake Aldridge 180 bodova

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider