Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prepuna preokreta i golova

Tampa Bay na vrhu: 'Luda' utakmica u Madison Square Gardenu

Hokejaši Tampa Bay Lightninga u sjajnom su susretu u Madison Square Gardenu pobijedili New York Rangerse 6-3 i 17. pobjedom postali momčad s najboljim skorom u NHL ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tampa je vodila 1-0 i 2-1, Rangersi su potom okrenuli rezultat u 3-2, da bi gosti do konca druge trećine izjednačili na 3-3. Dvoboj se raspleo u posljednjoj dionici koju su gosti dobili rezultatom 3-0.

"Bila je ovo luda utakmica, prepuna preokreta i golova. Uvijek je lijepo slaviti na ledu Madisona," kazao je dvostruki strijelac za Tampu Tyler Johnson. Dva gola za goste zabio je i Brett Connolly, a strijelci su bili Matthew Carle i Ondrej Palat, dok su strijelci za Rangerse bili Kevin Hayes, Jesper Fast i Martin St. Louis. Sa 17 pobjeda i osam pobjeda Tampa ima najbolji skor u ligi.

Sjajnu utakmicu odigrali su Colorado i Montreal, a na koncu su gosti slavili 4-3. Colorado je vodio 2-1 i 3-2, no bodovi su otišli u Kanadu. Strijelci za Canadiense bili su Jiri Sekac, Andrei Markov, P.K. Suban i Max Pacioretty, a za domaćine golove su zabili Daniel Briere, Ryan O'Reilly i Tyson Barrie.

Columbus je pobijedio Floridu 2-1 prekinuvši niz od šest uzastopnih poraza. Golove za Blue Jacketse zabili su Matt Calvert i Boone Jenner, dok je strijelac za Pantherse bio Aaron Ekblad.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider