Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nastradao radnik

Stravična nesreća na bob stazi u Sočiju!

Na bob stazi u Sočiju se uoči službenog treninga dogodila stravična nesreća u kojoj je jedan od radnika zadobio teške ozljede.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Naime, uoči treninga se stazom spustio probni bob koji se neposredno prije cilja sudario s radnikom. Nesretnom radniku slomljene su obje noge, a odmah nakon nesreće hitno je helikopterom prevezen u bolnicu. Iz bolnice zasad nisu dali nikakve dodatne informacije, međutim ruski mediji pišu kako je radnik operiran, a uz lom obje noge sumnja se i na potres mozga.

Inače, nije poznato što je radnik radio na stazi u tom trenutku jer su signal upozorenja kako je trening počeo dobili svi. Zbog toga su iz Međunarodnog olimpijskog odbora odlučili pokrenuti istragu kako bi saznali što se točno dogodilo.

"Prema standardnoj proceduri signal upozorenja je poslan kako je probni bob na stazi. Razlozi zašto je radnik bio na stazi nakon signala upozorenja još se istražuju", stoji u priopćenju koje su organizatori Igara u Sočiju objavili tri sata nakon nesreće. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider