Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Večer domaćina

St. Louis ostao neporažen protiv prvaka

U sve tri sinoć odigrane utakmice NHL lige pobjede su upisali domaći hokejaši. Među njima su bili i oni St. Louis Bluesa koji su s 3-2 svladali Chicago Blackhawkse...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

St. Louisu je to bila treća pobjeda u isto toliko susreta, a aktualnim prvacima drugi poraz u trećoj odigranoj utakmici.

Chicagu je presudio kasni gol ljevokrilnog igrača Bluesa Alexandera Steena, samo 21.1 sekundu prije završetka utakmice. Do tog je trenutka St. Louis u dva navrata vodio golovima Vladimira Tarasenka i Davida Backesa, dok se Chicago vraćao preko Jonathana Toewsa i Patricka Kanea.

Calgary je istovjetnim rezultatom slavio protiv Montreala, a u susretu su se istaknuli 18-godišnji Sean Monahan s golom i asistencijom, te vratar Joey MacDonald s 33 obrane. Zanimljivo, Monahan je imao tek 7 godina, 2 mjeseca i 25 dana kada je Calgary posljednji put izgubio od Montreala na domaćem ledu i dao je sve od sebe da se tradiija nastavi. Preostala dva gola za Flamese su zabili Sven Baertschi i Curtis Glencross. Za Montreal, koji je u Calgaryju slavio zadnji put 5. siječnja 2002., golove su zabili Lars Eller i P.K. Subban.

U posljednjoj utakmici večeri Los Angeles Kingsi su savladali Ottawa Senatorse 4-3 golom Jeffa Cartera u produžetku. Imali su Kingsi komotno vodstvo 3-0 iz prve trećine, ali su sve uspjeli prokockati. Na kraju su se morali spašavati u produžetku, a iz odbijanca je svoj drugi gol večeri zabio Carter. Preostala je dva gola za Kingse zabio Dustin Brown.

Kingsi su dobili zadnjih 10 međusobnih ogleda protiv Ottawe koja nije slavila u Los Angelesu od 11. siječnja 2000. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider