Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ulaznica više od kapaciteta dvorane

Sramota: Navijači s kupljenim ulaznicama ostali ispred Doma sportova

Izgleda kako ovih dana ništa vezano za rukomet ne može proći bez skandala. Naime, nakon što je tisuće navijača satima stajalo u redu za ulaznice za utakmicu četvrtfinala Lige prvaka između Zagreba i Kiela, ispred dvorane je ostalo preko stotinu bijesnih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponovo su repovi ostali iza utakmice RK Zagreb CO-a. Repovi su i to kakvi bili u redovima za ulaznice za utakmicu Zagreb-Kiel, no nekima se očito nije isplatilo čekati po nekoliko sati. Prvo su nezadovoljni navijači rekli kako su prevareni, jer je djelatnica na jednoj blagajani Doma sportova rekla kako je pušteno u prodaju tek 900 karata, umjesto četiri tisuće kako je najavljeno, a onda nova sramota.

>> FOTO: Klasnić i Rakitić vole rukomet

>> Četvrtfinale Lige prvaka: Rovovska borba i remi Zagreba i Kiela!

Velika je navala bila na ovu utakmicu. Bilo je po riječima Zorana Gopca preko 25 tisuća rezervacija, a onda je došla zabrana igranja u Areni Zagreb. Čelnici Zagreba očito su sponzorima obećali puno karata – previše.

Kada su se rezervacije trebale sa 17 tisuća, koliko prima Arena, srezati na osam tisuća, koliko prima Ledena dvorana očito je došlo do nerazmjera želja i mogućnosti. Tako je policija zatvorila ulaz u Ledenu nakon što se unutra naguralo osam tisuća navijača, a oni s kupljenim ulaznicama ostali su ispred dvorane. No to se previše puta dogodilo da bi bilo slučajno.

Novac će vjerojatno biti vraćen, no sramota ostaje...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider