Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sudjelovalo 19 ekipa

Spektakl u Osijeku: Pet veličanstvenih za finale Red Bull Winning 5

Prva postaja malonogometnog natjecanja koje će u narednim tjednima začiniti nedjeljnu rutinu četiri hrvatska grada, u Osijeku je dočekana vedrim nebom i još vedrijim raspoloženjem natjecatelja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvorana Zrinjevac u nedjelju je 20. listopada svoja vrata otvorila 19 ekipa koje su odlučno ušle u borbu za veliko finale Red Bull Winning 5 natjecanja i vožnju Formule na austrijskom Red Bull Ringu, a najuspješnija je bila momčad Pet veličanstvenih.

Od jutarnjih sati ekipe su se počele okupljati i bodriti jedni druge u napetim i onim malo manje napetim mečevima, da bi u samom finalu ostale momčadi Pet veličanstvenih i Jaman i ostali. Veličanstvena petorka Mateo Miličić, Anto Živković, Ivan Dominković, Marijan Marošević i Robert Nospak pokazali su malo bolju igru pa su svojoj ekipi omogućili plasman u veliko hrvatsko finale.

Red Bull Winning 5, natjecanje koje je u mali nogomet unijelo malo drukčija pravila i dašak zabave, nakon Osijeka posjetit će Rijeku, Split i Zagreb, a zatim pobjedničke ekipe okupiti u finalu čija će se lokacija birati putem interneta. Pobjednici će za nagradu otputovati na austrijski Red Bull Ring gdje će moći provozati Formulu i okusiti pravi adrenalin. Prijave su još uvijek otvorene, a broj prijavljenih ograničen je. Sljedeća postaja na rasporedu je 27. listopada u Rijeci, a više informacija o natjecanju potražite na www.redbull.hr.

Raspored natjecanja:

20.10.2013. | Osijek, Sportska dvorana Zrinjevac
27.10.2013. | Rijeka, Sportska dvorana Marino Cvetković
3.11.2013. | Zagreb, Sportska dvorana Martinovka
10.11.2013. | Split, Sportska dvorana OŠ Mejaši
1.12.2013. | FINALE

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider