Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zimske paraolimpijske igre

Sokolović odustao u kombinacijskom slalomu!

Nakon višesatnog čekanja zbog kiše i velike magle današnji kombinacijski Super G odgođen je za petak 14. ožujka, a natjecanje je nastavljeno kombinacijskim slalomom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sa startnim brojem 83 nastupio je naš paraolimpijac Dino Sokolović koji je nad svojim konkurentima nakon prvog prolaznog vremena imao prednost od 82 stotinke. Nažalost, nekoliko vrata prije cilja izletio je sa staze. Pobijedio je Austrijanac Roman Rabl, drugi je Njemac Thomas Nolte, a treći je Austrijanac Philipp Bonadimann.

O svom nastupu Sokolović je po ulasku u ciljnu arenu izjavio da nije razočaran ovim ispadanjem jer je doista staza bila jako uništena, ali ga svakako raduje njegova slalomska forma i vjeruje, ako ne bude imao nekog peha kao danas kada su mu popustili vezovi kod kontakta kolcem da bi mogao ostvariti dobar rezultat za sve nas, zaključio je Sokolović. Slalomska utrka na rasporedu je u četvrtak 13. ožujka u 17h po ovdašnjem vremenu, a Sokolović trenutačno spada među najbolje slalomaše svijeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider