Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Goluža odlučio

Šok za Kauboje: Idemo na Euro bez Lackovića!

Niti tjedan do početka Europskog prvenstva u rukometu hrvatska reprezentacija ostala je bez jednog od ključnih igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blaženko Lacković neće putovati na rukometni Euro u Dansku. Tako je odlučio izbornik Slavko Goluža koji je procijenio kako je ozljeda koljena iskusnog rukometaša ipak preteška da bi ga čekao. Lacković se na pripremnoj utakmici protiv Tunisa sudario s protivničkim igračem, te nije mogao nastupiti na sljedećoj utakmici s istom protivnikom. Mučile su ga ozljede i prije dolaska na pripreme u Umag, ovo je bila samo točka na 'i'.

Rukometaš Hamburga vratio se u klub gdje će nastaviti trenirati. Postoji mogućnost da Lac bude spreman za drugi krug EP-a. Neće biti daleko, jer je Hamburg blizu Danske.

U njegovom odsustvu do više prilike će u napadu doći Damir Bičanić i Stipe Mandalinić, tu je ako treba i Drago Vuković, dok za obranu ne treba brinuti. Goluža će u petak odlučiti kojih 16 rukometaša vodi na EP, dvojica će morati otpasti.

Svakako će Lacković jako nedostajati u prvom krugu gdje igramo u skupini s Bjelorusijom, Švedskom i Crnom Gorom, a potom se križamo sa skupinom u kojoj se nalaze Srbija, Francuska, Poljska i Rusija.

Europsko prvenstvo u rukometu počinje u nedjelju utakmicama A i B skupine, dok Hrvatska kreće u ponedjeljak u 18 sati protiv Bjelorusije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider