Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Nakon sramote u Turskoj

Šok: Veselin Vujović podnio ostavku na klupi Zagreba!

Veselin Vujović podnio je ostavku nakon poraza Zagreba u šestom kolu Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iznenađujuća vijest o neopozivoj Vujovićevoj ostavci došla je nakon poraza od Bešiktaša u Turskoj, pišu Sportske novosti. Bešiktaš je hrvatskom prvaku zabio 32 pogotka što je poprilično naljutilo Vujovića, kojemu porazi sve teže padaju.

Zagreb je dosad primio više od 30 golova jedino od PSG-a. Sramotni poraz u Turskoj bitno je otežao ulazak među četiri najbolje momčadi, a Vujovićev odlazak bio bi veliki udarac. Ipak, ostavio je malu nadu za ostanak jer je otkrio da će konačnu odluku donijeti nakon razgovora s Gopcem.

Vujović je od mlade momčadi napravio čudo. Srušio je Kiel, koji je pao u Areni i lani, kao i Metalurg, PSG, La Rioja, Kolding... Vujović je od skupine mladića napravio momčad koja odbija ustuknuti pred puno jačim ekipama od sebe.

Jedan od razloga Vujovićeve ostavke su i sve lošije igre Zagreba. Umjesto da budu sve bolji, nakon Veszprema su uslijedile blijede predstave, a kap koja je prelila čašu je poraz od Bešiktaša koji je sve samo ne momčad iz europskog vrha od koje bi Zagreb trebao strahovati. Ostaje nada da ljudi iz Zagreba nagovore Vujovića na ostanak, Jer takvog će trenera u bliskoj budućnosti Zagreb teško opet pronaći...
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider