Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Uskoro opet operacija

Službeno: Lindsey Vonn otkazala nastup na ZOI u Sočiju!

Jedna od najboljih svjetskih skijašica, Amerikanka Lindsey Vonn (29), objavila je u utorak da zbog ozljede koljena neće nastupiti na skorašnjim Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lindsey Vonn je u veljači prošle godine na Svjetskom prvenstvu teško ozlijedila koljeno, a potom je ozljedu djelomično obnovila u studenom. Nedavni spust u francuskom Val d'Isereu je prekinula zbog novih bolova u desnom koljenu. Najavila je da bi mogla propustiti sve utrke do Sočija, ali u utorak je stigla vijest i o otkazivanju nastupa na samim Igrama.

"Tužna sam što moram objaviti da neću biti u stanju nastupiti u Sočiju", istaknula je Vonn u priopćenju, dodavši kako će se morati podvrgnuti još jednoj operaciji.

"Učinila sam sve što je bilo moguće da dovoljno ojačam, ali realnost je takva da je moje koljeno jednostavno previše nestabilno da bih se natjecala na najvišoj razini. Uskoro ću opet na operaciju kako bih bila spremna za Svjetsko prvenstvo iduće godine u svome Vailu. Pozitivna je stvar što se otvorilo mjesto u reprezentaciji, pa će neka od mojih kolegica moći ići po zlato u Soči. A ja ću navijati za sve olimpijce, a posebno za reprezentaciju SAD-a", zaključila je Vonn.

Amerikanka je četiri puta osvajala Veliki globus u Svjetskom kupu, a na prošlim je Olimpijskim igrama u Vancouveru osvojila zlato u spustu i broncu u super G-u.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider