Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Užarena atmosfera

Slijedi vruća borba za medalju kod odbojkašica

Današnja užarena atmosfera na Centralnom terenu Poreč Majora bila je središte zbivanja dva polufinalna meča u ženskoj konkurenciji, a sve je završilo spektakularnim zračnim showom u izvedbi pilotske legende Petra Besenyeija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilke Larissa Franca i Talita De Rocha Antunes u 18:00 će se sati za svoje šesto uzastopno zlato boriti protiv Kanađanki Bansley i Pavan. Borba za broncu u glavnim će ulogama gledati Kanađanke Broder i Valjas protiv Australki Bawden i Clancy.

Larissa i Talita prolaz u finale slavile su nakon pobjede protiv Kristine Valjas i Jamie Broder. Kanađanke su pružile otpor, no na kraju je prevladalo iskustvo favoritkinja turnira - brazilskog pjeskaškog dvojca, koje su meč dobile u dva seta. Druge dvije Kanađanke – Heather Bansley i Sarah Pavan bolje su prošle od svojih sunarodnjakinja pa su slavljem protiv Louise Bawden i Talique Clancy izborile svoje mjesto u finalu.

Borba za brončanu medalju počinje u 17:00 sati na centralnom terenu Peškere, nakon čega će teren preuzeti trenutno najveće snage turnira – Larissa i Talita i Bansley i Pavan i boriti se za postolje i vrtoglavu novčanu nagradu.

Danas se u muškoj konkurenciji igraju četvrtfinale, a austrijski navijači ponovno su od Peškere napravili potpunu ludnicu i svoje pjeskaške junake Dopplera i Horsta ispratili u četvrtfinale.
Završetak polufinala u ženskoj konkurenciji pozdravio je i pilot Peter Besenyei, koji je akrobatskim letom iznad Peškere zadivio sve prisutne .

Rezultate uživo, fotografije i ostale informacije potražite na www.swatchmajorseries.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider