Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Srebrni iz Londona

Sjajni hrvatski četverac lakoćom do polufinala Europskog prvenstva

Hrvatski četverac na pariće u sastavu Damir Martin, David Šain, Martin Sinković i Valent Sinković vrlo je dobro otvorio Europsko prvenstvo koje se održava u Sevilli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U svojoj kvalifikacijskoj skupini ostvarili su najbolje vrijeme i time izborili izravan plasman u polufinale koje je na rasporedu u subotu.

Srebrni sa Olimpijskih igara iz Londona pobijedili su s vremenom 5:54.62 s 2.57 sekundi ispred drugoplasirane Slovenije koju su prestigli u završnici.

U kvalifikacijama ženskog samca Marcela Milošević osvojila je posljednje peto mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini i pokušat će polufinale izboriti kroz repasaž, isto kao i Vitomir Čavrlj i Nikša Skelin. I oni su poput Milošević osvojili posljednje mjesto u kvalifikacijama dvojca bez kormilara.

U konkurenciji četveraca bez kormilara hrvatska postava u sastavu Branko Begović, Marin Begović, Vjekoslav Kolobarić i Ante Janjić završila je treća iza Španjolske i Nizozemske i čeka je borba za polufinale kroz repasaž.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider