Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Zadnji otvoreni trening

Sjajna večer: Pogledajte kako su navijači dočekali hrvatske rukometaše

Još osam dana ostalo je do Europskog prvenstva u rukometu, a hrvatsku reprezentaciju čekaju dvije pripremne utakmice protiv Slovenije. Naši rukometaši pripremaju se u Ivanić-Gradu, a na posljednji otvoreni trening došlo je oko tisuću ljudi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sjajna večer u Ivanić Gradu. Hrvatska rukometna reprezentacija dobro je napunila baterije u druženju s malim i velikim obožavateljima. Izbornik Željko Babić udario je jak tempo osam dana uoči početka Europskog prvenstva, a s tribina male dvorane u Ivaniću stiglo je puno podrške.

"Jedan lijepi događaj i nadam se da će ih biti još puno, prilika da obradujemo djecu, bit će tako i u petak nakon utakmice pa ovom prilikom pozivamo sve da dođu da nas bodre i navijaju", izjavio je Filip Ivić.

Najveći problem za izbornika predstavljaju mnogobrojne ozlijede pa se i tijekom potpisivanja autograma mislilo o tome.

Iako je reprezentacija pomlađena, očekivanja su uvijek velika. Prvu utakmicu na Euru Hrvatska će igrati 15. siječnja protiv Bjelorusije, a kapetan je oprezan u najavama.

"Ja bi da mi idemo korak po korak. Da prvo odigramo tu utakmicu s Bjelorusijom pa onda imamo Islanđane i Norvežane. Pripremamo se već za sve tri ekipe i da pokušamo prenijeti što više bodova u drugi krug pa ćemo onda vidjeti tko će prenijeti koliko bodova i kakve su nam šanse", rekao je Marko Kopljar.

Prije toga na rasporedu su posljednje dvije pripremne utakmice protiv Slovenije, a reprezentativci žele ponovno pune tribine u Ivanić Gradu.

"To nam puno znači jer znamo da je puno ljudi uz nas i jedva čekamo da im se odužimo", izjavio je Zlatko Horvat.

Prvu priliku imat će već u petak, Slovenija gostuje u 19 sati.

Cijeli prilog možete vidjeti u priloženom videu.

 

Još vijesti
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider