Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
bravo cure

Sjajne vijesti iz Bugarske s Europskom prvenstva u judu

Na Europskom prvenstvu u judou, koje se održava u Sofiji, Karla Prodan i Tihea Topolovec osvojile su brončanu medalju, izvijestio je u nedjelju Hrvatski judo savez...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prodan se je borila u kategoriji do 70 kg, te je u borbi za broncu savladala Jovanu Peković zahvatom držanja. Sveukupno je imala četiri borbe, a kao prva nositeljica kategorije u prvom kolu je bila slobodna.

Prvo je pobijedila Bjeloruskinju Dzijanu Žukavec, dok je u četvrtfinalu bila bolja od domaće natjecateljice Borjane Borisove. U polufinalu je izgubila od Nijemice Aline Boehm, koja je na kraju osvojila zlatno odličje.

Do postolja je došla je i Tihea Topolovec. Topolovec je u Sofiji pobjedila u borbi za brončanu medalju kategorije do 52kg Lydiu Boudouaia iz Francuske.

Topolovec je danas bila bolja od Teje Tropan iz Slovenije, Ukrajinke Iryne Herasymenko, Ludovice Lentini iz Italije i Ilse Buren (NED) dok je u četvrtfinalu poražena od Mzie Beboshvili iz Gruzije.

Sutra su na rasporedu posljednje kategorije za kadete i kadetkinje dok nas u nedjelju očekuje nastup Hrvatske ženske ekipe u ekipnom djelu natjecanja!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider