Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
A sad Mađari

Sjajan doček vaterpolista u Šibeniku

Hrvatski vaterpolski reprezentativci okupili su se u Šibeniku gdje sutra igraju utakmicu FINA Svjetske lige.

Aktualni olimpijski pobjednici dočekuju aktualne svjetske prvake Mađare. Posljednji treninzi prije sutrašnje utakmice protiču u najboljem mogućem redu, a atmosfera u momčadi je sjajna. Hrvatske reprezentativce primio je gradonačelnik Grada Šibenika Željko Burić.

“U Šibeniku nas je dočekao topli i dirljiv doček mojih sugrađana. Zaista imamo idealne uvjete za pripremu sutrašnje utakmice koja nam je iznimno važna. Svi su zdravi i atmosfera je odlična!“ – izjavio je izbornik Ivica Tucak.

Derbi utakmica FINA Svjetske lige igra se sutra, 14. siječnja u 18 sati na bazenu Crnica u Šibeniku. U slobodnim trenucima vaterpolisti su posjetili mališane u dječjem vrtiću Jutro kojima su darovali prepoznatljive vaterpolo kapice, ulaznice za utakmicu i fotografirali se za vječnu uspomenu.

“Presretan sam i počašćen što su nas ovi divni mališani danas primili u vrtiću Jutro. Njihova pozitivna energija i misli bit će nam dodatni poticaj za sutrašnju vrlo važnu utakmicu. Dali su nam čak i savjete kako pobijediti Mađare, a veselim se da će nas bodriti i s tribina!” – izjavio je reprezentativac Ivan Buljubašić.

Za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u sutrašnjoj utakmici FINA Svjetske lige protiv Mađarske igrat će golmani: Marko Bijač i Ivan Marcelić, centri Nikša Dobud i Luka Lončar, bekovi Andro Bušlje, Ivan Milaković i Ivan Buljubašić, vanjski igrači Anđelo Šetka, Ante Visković, Kristijan Milaković, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Antonio Buha, Paulo Obradović i Petar Muslim.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider