Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Prvi u skupini

Sedam hrvatskih golova u novoj pobjedi HSV-a

Rukometaši njemačkog HSV-a pobijedili su na svom terenu španjolsku Naturhouse La Rioju 34:27 (17:12) u 7. kolu D skupine Lige prvaka, uz kombiniranih sedam pogodaka hrvatskih reprezentativaca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blaženko Lacković zabio je četiri, a Domagoj Duvnjak tri pogotka za hamburšku momčad, u kojoj se Davor Dominiković nije upisao u strijelce. Šveđanin Andreas Nilsson bio je najefikasniji u HSV-u sa 6 pogodaka, dok su kod gostiju jednako toliko zabili Brazilac Goncalves Dos Santos i Luis Felipe Jimenez.

U drugoj utakmici ove skupine, Gorenje Velenje je u švedskom Halmstadu pobijedilo domaći Drott sa 40:32 (20:14) uz 10 golova Marija Šoštarića i 9 kapetana Nike Medveda.

HSV predvodi skupinu s 12 bodova. Prate ga Flensburg s 9, Aalborg s 8 i Gorenje sa 6 bodova, s time da HSV i Gorenje imaju utakmicu više.

Rukometna Liga prvaka, 7. kolo skupine D:

HSV - Naturhouse La Rioja 34:27

Drott Halmstad - Gorenje Velenje 32:40

Redoslijed: 1. HSV 12, 2. Flensburg 9 (-1), 3. Aalborg 8 (-1), 4. Gorenje Velenje 6, 5. Naturhouse La Rioja 4, 6. Drott Halmstad 1

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider