Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kraj zlatne suradnje

Sandra Perković se rastala s Ivančićem, trenirat će je dečko Edis!

Ono što se mjesecima pričalo, konačno je dobilo potvrdu – Sandra Perković i Ivan Ivančić prekinuli su suradnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon zlatne medalje na OI u Londonu, osvojene Dijamantne lige i dva naslova europske prvakinje, došao je kraj zlatne suradnje. Sandra Perković i Ivan Ivančić više neće surađivati.

Razlozi nisu navedeni u priopćenju Atletskog kluba Dinamo-Zrinjevac, ali po mnogim izvorima razlaz je stigao zbog suprotnih pogleda na daljnji tijek Sandrine karijere. Ivančić navodno traži maksimalan angažman i isključivo sportski način života, dok je, po istim izvorima, Sandra ipak za malo mekši pristup.

Novi trener Sandre Perković je njen dečko Edis Elkasović.

''Nakon osam godina izvanredno uspješne suradnje najbolji hrvatski trener Ivan Ivančić i najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković zajednički su donijeli odluku o prekidu suradnje.

Oba svjetski poznata i globalno uspješna člana našeg kolektiva sa zadovoljstvom gledaju na proteklih osam godina svoje suradnje koje su obilježile povijest naše atletike i sporta u cijelini i uključuju zlatnu medalju s Olimpijskih igara, dva naslova prvakinje Europe, niz rekorda i pobjeda u Dijamantnoj ligi što je rezultat izvanrednog talenta Sandre Perković, zajedničkog napornog dugogodišnjeg rada i vrhunskog znanja trenera Ivana Ivančića.

Oboje na proteklu suradnju gledaju s ponosom i obostranim poštovanjem. Dosadašnji pobjednički tim u 2013 godini kreće s novim programima i novim suradnicima. Sandra Perković pripremat će se za nove pobjede u suradnji sa trenerom Edisom Elkasovićem. Ivan Ivančić priprema novu generaciju mladih šampiona. Obaveza je svih sportskih institucija grada Zagreba i Republike Hrvatske, da im pruže podršku koju su više nego pošteno zaslužili svojim dosadašnjim radom i uspjesima.

Vjerujemo da će oba programa i oboje sjajnih aktera naše sportske scene, uz takvu podršku, donijeti nove trenutke slave Hrvatskoj i našoj atletici kao i Dinamu-Zrinjevac najboljem atletskom kolektivu u Republici Hrvatskoj. Nadamo se da će ova velika imena hrvatske atletike ostaviti prostora za buduću suradnju u zajedničkom interesu i interesu hrvatske atletike'', stoji u priopćenju AK Dinamo-Zrinjevac.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider