Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Objavljena imena

Sandra Perković kandidatkinja za atletičarku godine

Svjetska atletska organizacija (IAAF) objavila je imena kandidata koji će se boriti za naslov najboljeg atletičara odnosno najbolje atletičarke za 2013. godinu. Na popisu se našla i naša Sandra Perković...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

IAAF je uvrstio našu bacačicu diska na popis 10 atletičarki zahvaljujući sjajnim rezultatima koje je ostvarivala ove godine. Sandra Perković se okitila zlatom na Svjetskom prvenstvu u Moskvi, te na Mediteranskim igrama u Turskoj. Osim toga osvojila je naslov ukupne pobjednice Dijamantne lige, a poražena je jedino na domaćem mitingu u Zagrebu.

Glasovanje u kojem će se izdvojiti tri atletičara i tri atletičarke započinje danas (1. listopada) i traje sve do ponoći 27. ovog mjeseca. Nakon toga će IAAF na Gala večeri 16. studenog u Monacu, u prijenosu koji će ići uživo, objaviti ime pobjednika odnosno pobjednice između troje finalista.

Suparnice našoj Perković biti će: Valerie Adams (bacačica kugle), Abeba Aregawi (srednjoprugašica), Meseret Defar (dugoprugašica), Tirunesh Dibaba (dugoprugašica), Shelly-Ann Fraser-Pryce (sprinterica), Zuzana Hejnova (sprinterica), Caterine Ibargüen Mena (skakačica u dalj i vis), Brianna Rollins (sprinterica) i Svetlana Školina (skakačica u vis).(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider