Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Kladite se pametno

S Dvoznakom zaradite za ljeto!

Dvoznak.com, adresa za pametno klađenje, internet je portal koji već drugu godinu pomaže svojim čitateljima i pretplatnicima da klađenje pretvore u isplativu investiciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvoznak.com, adresa za pametno klađenje, internet je portal koji već drugu godinu pomaže svojim čitateljima i pretplatnicima da klađenje pretvore u isplativu investiciju.

Više od 40 stručnih suradnika svakodnevno donosi aktualnosti iz gotovo svih sportova i natjecanja kao pomoć prilikom odabira oklade. Uz objektivan pogled, na portalu se mogu pronaći i subjektivna razmišljanja u rubrikama Prognoze i Listići.

Te dvije rubrike su u svibnju ostvarile odlične rezultate.

„Na prognozama je ostvaren profit od gotovo 320 jedinica uloga, na listićima oko 70. Uplatama od 100kn po jedinici uloga to znači zaradu od gotovo 40 tisuća kuna u svega mjesec dana. Dovoljno za još puno pretplata, pristojnu banku za klađenje i bezbrižno ljetovanje“, otkriva Hrvoje Reljanović, glavni urednik Dvoznaka, te obećava vruće 'ljeto na Dvoznaku':

„Uz očekivani nastavak uspješnih prognoza i listića čitatelje smo odlučili darovati uvođenjem posebne ljetne pretplate. Do 12. lipnja možete kupiti novu tromjesečnu pretplatu koja će koštati 1197 kuna umjesto standardnih 1497 koliko bi koštale tri mjesečne. Time ostvarujete uštedu od čak 300 kuna. Zašto kupiti pretplatu u ljetnim mjesecima? Zato što će ponuda Dvoznaka biti bogata gotovo kao i ponuda kladionica.

Njihovi stručni suradnici će pratiti većinu omladinskih natjecanja (košarka, rukomet, odbojka), a s nekih će, poput košarkaškog SP-a do 19 godina u Pragu izvještavati i s lica mjesta te imati najaktualnije informacije koje nitko drugi, pa ni kladionice neće imati.

„Vrijednost odlazaka i praćenje takvih natjecanja smo dokazali već prošle godine. Mnogi su s nevjericom komentirali naše odluke da novinare šaljemo na košarkaško EP do 18 godina u Litvu i Latviju ili rukometno juniorsko prvenstvo u Tursku; no rezultati su nam dali za pravo. Ostvarili smo veliki profit s našim prognozama na prvenstvima u Latviji i Litvi (+41 jedinicu uloga) ,Austriji (+39) i Turskoj (+22).

A, prognoze nisu jedina vrijednost tih putovanja“, zaključuje Reljanović. Ljeto na Dvoznaku će tako uz najavljene omladinske turnire 'sadržavati' brojna nogometa natjecanja (Kup Konfederacija, EP U21, SP U19, pripremne utakmice, kvalifikacije klupskih eurokupova…), većinu teniskih turnira (Wimbeldon, US Open, brojne ATP, WTA i challenger turnire) te mnoga druga natjecanja koja mogu donijeti zaradu. Ljeto ispred vas može biti sunčano. Pretplatite se na Dvoznak i izađite iz kladiteljske sjene.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider