Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Hrvat postao berlinski junak

Rukometna LP: Ninčević srušio moćnu Barcelonu!

Hrvatski rukometaš Füchsea Ivan Ninčević postao je berlinski junak kada je sa šest pogodaka, u sklopu 8. kola Lige prvaka, srušio moćnu i dotada neporaženu Barcelonu (31-30)...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su u susret obje momčadi ušle s osiguranim drugim krugom, to ih nije spriječilo da gledateljima pruže pravi spektakl i dramatičnu završnicu. Barcelona je u prvom poluvremenu pokazala dominaciju (16-14), ali se njemački sastav u nastavku u potpunosti oporavio, a Silvio Heinevetter na golu razbranio.

Upravo je Heinevetter u posljednjem napadu na utakmici spriječio Barcelonu da uzme bod u Berlinu obranom pri udarcu s desnog krila.

Sjajnu je utakmicu odigrao naš Ninčević, koji je sa šest pogodaka bio prvi strijelac berlinskog sastava, dok su po pet golova upisali još Bartlomiej Jaszka, Evgeni Pevnov i Johannes Sellin. Kod katalonske je momčadi Tomas Gonzalez zabio osam, a Sjarhej Rutenka pridodao je šest.

Nakon osam odigranih kola Barcelona je i dalje vodeća momčad skupine D s 14 osvojenih bodova, dok je Füchse i dalje drugi s 12.

Podsjetimo, u istoj skupini nalazi se i Zagreb, koji je jučer (subota) napravio veliki korak unazad od plasmana među prve četiri momčadi u skupini, koje nastavljaju natjecanje. Bjeloruski Dinamo slavio je s 25-23 u zagrebačkoj Areni i prikovao Zagreb za dno ljestvice.

Spomenimo i da je u skupini C francuski Chambery upisao prvu pobjedu u skupini protiv danskog Bjerringbro-Silkeborga. Bilo je 29-26, a naš je reprezentativac Damir Bičanić bio autor dva pogotka. (TS)

Rukometna Liga prvaka, 8. kolo:

Skupina C

Chambery - Bjerringbro-Silkeborg 29-26

Redoslijed: 1. Vice Kielce 16, 2. Gorenje 12, 3. Metalurg 10, 4. Bjerringbro-Silkeborg 6, 5. Chambery 2, 6. Sankt Peterburg 2

Skupina D

Füchse Berlin - Barcelona 31-30

Redoslijed: 1. Barcelona 14, 2. Füchse Berlin 12, 3. Dinamo Minsk 11, 4. Schaffhausen 4, 5. Pick Szeged 4, 6. Zagreb 3

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider