Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Sedam golova Sliškovića

Zagreb je bio blizu, ali nije uspio iznenaditi favorizirani Veszprem

U susretu 12. kola A skupine rukometne Lige prvaka PPD Zagreb je poražen na gostovanju u Mađarskoj od Veszprema 25-27 (12-16) upisavši sedmi poraz u skupini.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski prvak je pružio hrabru i borbenu igru, nažalost to nije bilo dovoljno za pobjedu protiv europskog doprvaka. Presudilo je čak 17 tehničkih pogrešaka hrvatskog prvaka što je zaista previše u jednom susretu Lige prvaka.

Mađarski sastav je tijekom prvog poluvremena imao i sedam pogodaka razlike, no PPD Zagreb je polako smanjivao zaostatak i pet minuta prije kraja susreta imao napad za izjednačenje, no Šebetić je bio neprecizan. U kontri je Veszprem zabio za 24-22 i potom održao prednost od dva gola do kraja utakmice.

Bila je to druga pobjeda Veszprema protiv hrvatskog prvaka ove sezone u LP, te osma uzastopna.

Kod Mađara na čijim vratima je branio Mirko Alilović, najefikasniji su bili naš Ivan Slišković sa sedam, te Momir Ilić i Laszlo Nagy sa po šest golova, dok je Renato Sulić dodao dva gola. U redovima hrvatskog prvaka najefikasniji su bili Dobrivoje Mirković, Stipe Mandalinić, Zlatko Horvat i Leon Šušnja sa po četiri gola.

Na ljestvici vode Flensburg-Handewitt i PSG sa po 20 bodova, dok je Veszprem na trećem mjestu sa 19 bodova. PPD Zagreb je ostao na petom mjestu sa devet bodova.

U idućem kolu PPD Zagreb će 27. veljače ugostiti Celje PL.

REZULTATI:

Veszprem - Zagreb 27-25 (16-12)

U srijedu, 17. veljače
Kiel - Wisla Plock 26-24 (14-14) 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider