Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Mediteranske igre

Rukometašice u polufinalu, Fantela i Marenić jedre prema medalji

Na Mediteranskim igrama u Mersinu su počela i natjecanja u badmintonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zvonimir Hölbling pobijedio je u singlu Libanonca Choueryja u prvom kolu svoje skupine 2:0 (21:6, 21:10). Zvonimir Đurkinjak dobio je prvi meč protiv Slovenca Iztoka Utreše 2-1, a zatim izgubio od Talijana Rosaria Maddalonija 2:1. Đurkinjak i Hölbling su pobijedili Libanonce Tonyja Choueryja i Jalala Abou Alwana 2:0 (21:5, 21:5).

U odbojci na pijesku Pero Križanović i Nikaša Dell'orco su poraženi od španjolskog para Gavira / Herrera s 2:0 (21:13, 21:11).

Šime Fantela i Igor Marenić u klasi 470 su zauzeli 8. i 7. mjesto, te su ukupno drugi. Tina Mihelić (Laser Radial) bila je dva puta prva i drži vodeće mjesto, Tonći Stipanović (Laser) s prvim i trećim mjestom ukupno je prvi, a Enia Ninčević i Romana Župan bile su 2. i 4., te su u klasi 470 ukupno druge.

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija osigurala je plasman u polufinale MI nakon remija sa Slovenijom 31:31. Nakon tri odigrane utakmice (Makedonija, Španjolska, Slovenija) imaju pet bodova i osigurale su borbu za odličja i prije zadnje utakmice protiv Tunisa.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider