Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Bez sedmorice standardnih

Rukometaši Zagreba osigurali naslov prvaka Hrvatske!

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb osigurali su naslov prvaka Hrvatske nakon što su u osmom kolu Premijer lige za prvaka pobijedili Varaždin 35-26 i dva kola prije kraja prvenstva imaju šest bodova više od drugoplasiranog Nexea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometašima PPD Zagreba to je 24. naslov prvaka Hrvatske.

Zagreb je stigao do pobjede bez sedmorice standardnih i tri juniora u sastavu. Za dvoboj s Varaždinom izvan stroja bili su Josip Valčić, Marijo Vuglač, Domagoj Pavlović Stipe Mandalinić, Ivan Stevanović, Luka Šebetić, te Duško Čelica.

PPD Zagreb su do pobjede predvodili Luka Stepančić sa sedam, Antonijo Kovačević s pet, te Zlatko Horvat, Luka Raković i Sandro Obranović sa po četiri pogotka. Kod gostiju najefikasniji su bili Ivan Horvat sa četiri, te Ivan Sršen i Ante Kuduz sa po tri gola.

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb preostala su dva dvoboja do završetka sezone. U subotu 23. svibnja u Kutiji šibica ugostiti će ekipu Poreča, dok će posljednju utakmicu sezone odigrati također u svojoj dvorani u srijedu 27. svibnja protiv gradskih rivala iz Dubrave.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider