Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
7 komada u 20 minuta

Rijetko viđena golijada u Ledenoj: Medvjedi srušili treću momčad lige!

Hokejaši Medveščaka svladali u zagrebačkom Domu sportova Bars Kazanj sa 6-5 u utakmici KHL lige i tako došli do vrijednih bodova u izjednačenoj borbi za doigravanje...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U iznimno efikasnoj utakmici najučinkovitija je bila prva trećina u kojoj je postignuto čak sedam golova, a koja je završila 4-3 za "medvjede".

Valja reći da zagrebački sastav u nijednom trenutku nije zaostajao. Vodili su u prvoj trećini 2-0 i 4-1, a onda su potkraj dionice dopustili gostima da se vrate i smanje na 4-3. U drugoj su dionici ponovo pobjegli na tri gola razlike, na 6-3, a Bars je srećom do kraja uspio tek minimalizirati poraz.

Za "medvjede" su golove postigla šestorica različitih igrača, Andrew Murray, Alan Letang, Patrick Bjorkstrand, Hugh Jessiman, Jonathan Cheechoo i Matt Murley, od čega je njih pet postignuto s izjednačenim omjerom snaga. Kod Barsa se istaknuo Mihail Varnakov s dva postignuta gola.

U sljedećoj utakmici koja se igra već za dva dana Medveščak dočekuje Torpedo. (TS)

KHL liga, srijeda:

Medveščak - Bars Kazanj 6-5

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 75 (37 utakmica), 2. Dinamo Moskva 73 (35), 3. CSKA 65 (38), 4. Dinamo Riga 65 (35), 5. Donbass 62 (35), 6. Lev 62 (36), 7. Medveščak 61 (37), 8. Lokomotiv 55 (35)…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider