Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: VIDEO Snimka koja otkriva kako je atentator napao Fica: Otkriveno što je izgovorio prije nego što je zapucao
Ostali sportovi
Vaterpolski spektakl

Rijeka domaćin Final Foura Triglav regionalne lige

Rijeka je ovog tjedna domaćin Finalnog turnira Triglav regionalne vaterpolo lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj sezoni nove regionalne lige završnicu su izborili riječko Primorje Erste Bank, Jug Croatia osiguranje, HAVK Mladost i Radnički. Završnica turnira u Rijeci, na bazenu Kantrida, na rasporedu je u četvrtak, 2. i petak, 3. travnja. Prvu polufinalnu utakmicu u 19.15 sati igraju Primorje EB i HAVK Mladost, dok će se u drugoj utakmici u 21 sat boriti Jug CO i Radnički iz Kragujevca. Finale je na rasporedu u petak u 20.30 sati.

Prošlog su vikenda odigrane utakmice posljednjeg 22. kola. Riječko Primorje EB i dubrovački Jug CO već su ranije osigurali prolaz, a ovog im se vikenda pridružila i zagrebačka Mladost, koja je plasman na turnir potvrdila domaćom pobjedom 12:8 nad beogradskom Crvenom zvezdom. Pitanje je bilo i oko prvog mjesta koje se unaprijed znalo, ali ne i matematički. To je Primorje EB koje je na svom bazenu svladalo oslabljeni Mornar Brodospas s 18:4 i tako dobilo organizaciju završnog turnira. U Ligi za ostanak također je bilo neizvjesno, a ostanak u Ligi i sljedeće godine izborili su srpska Vojvodina i splitski POŠK.

Rezultati 22. kola Triglav regionalne vaterpolo lige:

Liga za prvaka i plasman:
Primorje EB - Mornar BS 18:4
Partizan RFB - Jadran HN 12:6
Radnički - Jug CO 13:12
HAVK Mladost- Crvena zvezda 12:8

Liga za ostanak i plasman:
OVK POŠK - Primorac 9:4
AVK Branik - Medveščak 9:11
Budva - Vojvodina 8:5
Jadran ST (slobodan)

Klub organizator Primorje EB ususret utakmicama pripremio je i zabavni program na trgu ispred bazena. U četvrtak od 18.00 sati počinje zabavni program uz nastup grupe Brevis band, dok u petak zabavni program počinje u 19.00 sati nastupom grupe Aurora.

Ulaznice za polufinalne utakmice kao i finale mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u uredu kluba Primorje EB svaki radni dan od 10-13 sati, te na blagajni bazena Kantrida na dane utakmica, sat vremena prije samog početka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider