Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vaterpolski spektakl

Rijeka domaćin Final Foura Triglav regionalne lige

Rijeka je ovog tjedna domaćin Finalnog turnira Triglav regionalne vaterpolo lige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvoj sezoni nove regionalne lige završnicu su izborili riječko Primorje Erste Bank, Jug Croatia osiguranje, HAVK Mladost i Radnički. Završnica turnira u Rijeci, na bazenu Kantrida, na rasporedu je u četvrtak, 2. i petak, 3. travnja. Prvu polufinalnu utakmicu u 19.15 sati igraju Primorje EB i HAVK Mladost, dok će se u drugoj utakmici u 21 sat boriti Jug CO i Radnički iz Kragujevca. Finale je na rasporedu u petak u 20.30 sati.

Prošlog su vikenda odigrane utakmice posljednjeg 22. kola. Riječko Primorje EB i dubrovački Jug CO već su ranije osigurali prolaz, a ovog im se vikenda pridružila i zagrebačka Mladost, koja je plasman na turnir potvrdila domaćom pobjedom 12:8 nad beogradskom Crvenom zvezdom. Pitanje je bilo i oko prvog mjesta koje se unaprijed znalo, ali ne i matematički. To je Primorje EB koje je na svom bazenu svladalo oslabljeni Mornar Brodospas s 18:4 i tako dobilo organizaciju završnog turnira. U Ligi za ostanak također je bilo neizvjesno, a ostanak u Ligi i sljedeće godine izborili su srpska Vojvodina i splitski POŠK.

Rezultati 22. kola Triglav regionalne vaterpolo lige:

Liga za prvaka i plasman:
Primorje EB - Mornar BS 18:4
Partizan RFB - Jadran HN 12:6
Radnički - Jug CO 13:12
HAVK Mladost- Crvena zvezda 12:8

Liga za ostanak i plasman:
OVK POŠK - Primorac 9:4
AVK Branik - Medveščak 9:11
Budva - Vojvodina 8:5
Jadran ST (slobodan)

Klub organizator Primorje EB ususret utakmicama pripremio je i zabavni program na trgu ispred bazena. U četvrtak od 18.00 sati počinje zabavni program uz nastup grupe Brevis band, dok u petak zabavni program počinje u 19.00 sati nastupom grupe Aurora.

Ulaznice za polufinalne utakmice kao i finale mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u uredu kluba Primorje EB svaki radni dan od 10-13 sati, te na blagajni bazena Kantrida na dane utakmica, sat vremena prije samog početka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider