Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Goluža je prekršio obećanje!'

Razočarani vratar Kauboja: 'Nekada je čovjekova riječ bila pitanje časti'

Marin Šego je mislio kako mu ovo Svjetsko prvenstvo neće pobjeći, no prevario se.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar iz Međugorja prošao je pripreme s reprezentacijom, no kad je Slavko Goluža trebao odlučiti o finalnom popisu, na čuđenje većine Šego se našao izvan tog popisa. Goluža je odlučio povesti samo dva vratara, a kao drugi je uskočio mladi igrač RK Croatia Osiguranja Zagreb Filip Ivić.

Vratar poljske Wisle za Brotnjo-sport je priznao kako ga je iznenadila odluka izbornika.

''Meni je reprezentacija svetinja i čast mi je igrati za Hrvatsku. Odluka Goluže me iznenadila, no ovo mi nije prvo takvo iskustvo s izbornikom. I prije mi je znao nešto obećati, a sutra napraviti totalno drukčije. Tako je bilo i ovaj put, odluku je promijenio posljednje večeri'', rekao je razočarani Šego.

Kaže kako je već naučio ostaviti emocije po strani, ali i da nije čudno ako netko očekuje da se ispuni obećanje.

''Nekad je čovjekova riječ bila pitanje časti. No, ja sam samo igrač i odluku poštujem. Hoću li se s njom pomoriti, to je drugo pitanje.'', rekao je Šego.

Još jedna je ovo odluka vodstva reprezentacije koja ide u prilog onima koji tvrde kako se forsiraju igrači RK CO Zagreb. Mislite li i vi tako?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider