Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Suradnja već počela

Proslavljeni Talijan trener Kosteliću i Zrnčić Dimu za brze discipline

U sljedećoj sezoni (2012/2013) proslavljeni talijanski spustaš Kristian Ghedina pomagat će hrvatskim skijašima Ivici Kosteliću i Natku Zrnčić-Dimu u brzim disciplinama...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kristian Ghedina, najuspješniji talijanski spustaš svih vremena, pridružuje se našoj ekipi kako bi Ivici i Natku prenio svoja dugogodišnja iskustva i vrijedne savjete o brzim disciplinama.

Ivicu, Natka i Kristiana dodatno povezuje što sva trojica imaju zajedničkog tehničkog dobavljača opreme, talijansku tvrtku Colmar, a dodatno Ivicu i Kristiana što obojica skijaju na opremi Fischer.

Suradnja je zapravo već počela, iako na "suhom", kada je Ivica krajem svibnja u "zračnom tunelu" u Dresdenu testirao aerodinamiku skijaške opreme i položaja gdje mu je Kristian Ghedina pomagao dajući dragocjene savjete o skijaškom položaju, stabilnosti i aerodinamici.

Sada Ivica Kostelić uživa u zasluženom odmoru, a po povratku započet će i suradnja na snijegu kada će početkom srpnja Kristian Ghedina biti s Ivicom i Natkom na snježnom treningu na švicarskom ledenjaku Zermatt.

Kristian će tijekom sezone biti s Ivicom i Natkom na svim treninzima i utrkama brzih disciplina.

No, prvi zajednički datum u njihovom kalendaru je tiskovna konferencija u tvrtki Colmar u Monzi, koja će se održati 4. srpnja s početkom u 14 sati, gdje će predstaviti partnerstvo i suradnju.

Ghedina je u Svjetskom kupu ostvario 13 spustaških i jednu superveleslalomsku pobjedu. Sa svjetskih prvenstava ima dvije spustaške medalje, srebrnu i brončanu. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider