Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
10 naj klubova

Proširuje se regionalna liga u vaterpolu: Priključuju se i Srbi

Na upravo završenoj tematskoj sjednici Hrvatskog vaterpolskog saveza održanoj u Šibeniku, stručno povjerenstvo saveza i predstavnici svih osam prvoligaških vaterpolskih klubova dali su zeleno svjetlo hrvatskim klubovima za nastup u regionalnoj vaterpolo ligi u koju bi bili uključeni klubovi iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatsko prvenstvo ostaje prioritet saveza i klubova...

"Iako je na sjednici bilo različitih mišljenja, generalni zaključak donesen većinom glasova je da hrvatsko prvenstvo ne smije biti upitno te da to natjecanje mora zadržati svoju važnost i vrijednost", izjavio je dopredsjednik HVS-a Perica Bukić i dodao:

"Klubovi veće snage i vrijednosti sukladno vlastitim željama, slobodni su sudjelovati u regionalnoj ligi 10 najboljih klubova iz Srbije, Crne Gore, Slovenije i Hrvatske. Ta bi liga ima veliki kvalitativni značaj ali bi bila i itekako zanimljiva kako sponzorima i ulagačima, tako i medijima i široj javnosti. Liga bi se formirala po principu kvalitete i izvrsnosti. Prijedlozi idu u smjeru da sedam ili osam najboljih kubova direktno ulazi u sustav natjecanja, a dva ili tri kluba kroz dodatne kvalifikacije."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider