Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vaterpolska Liga prvaka

Jug slavio u Njemačkoj, Primorje poraženo u Mađarskoj

Vaterpolisti dubrovačkog Juga CO pobjednički su započeli natjecanje u skupini B Lige prvaka, oni su u susretu 1. kola u Berlinu kao gosti svladali Spandau 04 sa 9-8 (2-2, 3-3, 1-3, 3-0).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dubrovčane su do pobjede predvodili Paulo Obradović i Nikša Dobud sa po tri gola, dok je isti učinak u redovima domaćih imao Martin Famera.

Ranije u subotu igrači riječkog Primorja EB u istoj su skupini izgubili na gostovanju kod mađarskog Szolnokija sa 12-13 (2-3, 1-3, 5-3, 4-4). Po četiri pogotka za Primorje postigli su Sandro Sukno i Petar Muslim, dok je najefikasniji kod domaćih bio Daniel Varga s tri gola.

U drugom kolu 17. prosinca Jug će gostovati u Beogradu kod Partizana, a Primorje u Istanbulu kod Galatasataya.

Vaterpolisti riječkog Primorja EB u susretu su 1. kola skupine B Lige prvaka izgubili na gostovanju kod mađarskog Szolnokija sa 12-13 (2-3, 1-3, 5-3, 4-4).

Po četiri pogotka za Primorje postigli su Sandro Sukno i Petar Muslim, dok je najefikasniji kod domaćih bio Daniel Varga s tri gola.

U drugom kolu 17. prosinca Primorje će gostovati u Istanbulu kod Galatasataya.

U ovoj skupini igra i drugi hrvatski predstavnik u Ligi prvaka, Jug CO koji će od 18 sati gostovati u Berlinu protiv Spandaua.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider