Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Izgubili od Barcelone

Primorje bez finala Lige prvaka

Vaterpolisti riječkog Primorja nisu se uspjeli plasirati u finale vaterpolske Lige prvaka. U polufinalu su igrali protiv domaćina završnog turnira Barcelonete i upisali poraz 10-8...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva glavna favorita uoči završnog turnira Lige prvaka, Primorje i Pro Recco još uvijek nisu upisali pobjedu i neće vidjeti finale. Primorje je poraženo u polufinalu od Barcelonete dok je Pro Recco u četvrtfinalu eliminiran od Partizana 19-18 nakon izvođenja peteraca.

Primorje u polufinalu nije odigralo dobru utakmicu, vaterpolisti Ivana Asića nisu pokazali onako dobre igre kao u grupnoj fazi i Barceloneta je to iskoristila te priredila iznenađenje.

Početak nije bio loš, krenulo je Primorje s vodstvom 2-0, međutim do kraja prvog poluvremena Barceloneta je promijenila obranu, zaigrala presing i stvorila ogromne probleme Riječanima u napadu. Na odmor se tako otišlo s visokih 7-3 za Barcelonetu što je bila prevelika prednost i Riječani to nisu uspjeli dostići.

U drugom poluvremenu su se uspjeli spustiti na gol zaostatka, ali nisu imali pravu priliku za potpuni povratak u utakmicu. U nekoliko navrata s igračem više u bazenu reagirali su loše, a kada su ostali bez Radua zbog trećeg isključenja, situacija je postala još teža.

Na kraju je Barceloneta slavila s 10-8 i otišla u finale gdje će igrati protiv kragujevačkog Radničkog. Kragujevčani su iskoristili Partizanov umor i u teškim vremenskim uvjetima slavili su s glatkih 9-4.

Strijelci za Primorje u polufinalnom dvoboju bili su po dvaput Xavi Garcia i Denes Varga te po jednom Petar Muslim, Cosmin Radu, Daniel Varga i Ivan Buljubašić.

U susretu za peto mjesto Brescia je nanijela novi udarac Pro Reccu svladavši ga s 10-9. (TS)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider