Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Premijerno u Hrvatskoj!

Dijelimo 40 karata za premijeru filma o snowboardingu!

Najveće svjetsko snowboard natjecanje Air&Style održano je proteklog vikenda u austrijskom Innsbrucku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pred okupljenom ekipom najvećih legendi ovog ekstremnog sporta premijerno je prikazan dokumentarni film „We ride – priča o snowboardingu“. Dokumentarac nagrađivanog redatelja Orlanda von EinSeidela doživjet će i svoju zagrebačku projekciju 16. veljače s početkom u 21h u kinu Europa.

Rekordan broj posjetitelja na stadionu Berigesel u austrijskom Innsbrucku, koji je u sklopu natjecanja Air&Style dvadesetu godinu zaredom okupio najbolje aktivne ridere, proslijedio je svijetu jasnu i snažnu poruku. Snowboarding s margina sada ravnopravno staje uz bok ostalim zimskim sportovima, dodatno plijeneći pozornost sve šire publike atraktivnošću i izvedbama na samim granicama ljudskih mogućnosti.

Air&Style je obilježen velikom svjetskom premijerom najsveobuhvatnijeg dokumentarnog filma o snowboardingu 'We ride' režisera Orlanda von EinSeidela. Ljubitelji extreme produkcije već ga poznaju kao autora nagrađivanog filma 'Skateistan' o skateboardingu u Afganistanu. Ovoga je puta udružio snage s Burn Energy Drinkom te ušao u privatne foto i video arhive pionira snowboardinga. Od izrade prve daske, preko znakova zabrane snowboardinga na poznatim svjetskim skijalištima, do etabliranja (sada olimpijskog) sporta čiji najvještiji rideri danas nose celebrity status – sve su to teme u kojima će uskoro moći uživati i domaća publika.

„We ride“ će nakon svjetske premijere u Innsbrucku biti prikazan i u Kinu Europa 16. veljače 2013. godine s početkom u 21h.

Imamo za podijeliti 40 ulaznica za premijeru. Svoje podatke pošaljite na natjecaj@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider