Ostali sportovi
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Ostali sportovi
Slavlje Mađara u Osijeku

PPD Zagreb tijesno poražen na startu rukometne Lige prvaka

Zagrebaši su odradili fenomenalno prvo poluvrijeme, ali nisu do kraja izdržali u tom ritmu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rukometaši PPD Zagreba u susretu su prvog kola skupine B Lige prvaka kao domaćini u Osijeku izgubili od mađarskog Pick Szegeda sa 23:24 (12:9).

Hrvatski se prvak protiv favoriziranog protivnika držao u rezultatskom priključku sve do samoga kraja, bio nadomak osvajanja boda, no 15 sekundi prije kraja Valentino Ravnić nije uspio s lijevog krila svladati Marina Šegu da bi igrači Szegeda do kraja susreta uspjeli zadržati loptu.

Pogodak za konačnih 24:23 za Szeged postigao je Richard Bodo minutu i 10 sekundi prije isteka vremena i to u trenucima kada su ruke sudaca bile podignute u zrak u znak prijetnje oduzimanja lopte zbog pasivnog napada.

Zagreb je do najveće prednosti od tri gola razlike stigao krajem prvog poluvremena, no uslijedio je vrlo loš ulazak u nastavak kojega je Szeged iskoristio da serijom 6:1 napravi preokret i povede 15:13. Ipak, Zagreb je uspio poravnati na 16:16 u 44. minuti, pa čak i povesti sa 17:16 i 18:17 u 45. minuti te se do kraja dvoboja niti jedna momčad nije uspjela odvojiti na više od jednog gola razlike. U samoj završnici kvalitetniji gosti su ipak uspjeli izvući pobjedu.

Zlatko Horvat s osam golova predvodio je PPD Zagreb dok je Jonas Kallman sa šest pogodaka bio najefikasniji kod Pick Szegeda.

PPD Zagreb će sljedeći nastup u Ligi prvaka imati već u srijedu kada gostuje kod Flensburga.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider