Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Odbojkaški spektakl

Poreč na nogama: Finale, Airshow, plesačice i još mnogo toga

Jučerašnji spektakl u Poreču izgledao je nenadmašivo. Oduševljenje na tribinama još jednom je dokazalo da će odbojka na pijesku zaista zavladati svijetom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čak 13.200 posjetitelja u petak je prošlo odbojkaškim dijelom porečke Peškere, a tribine su se pretvorile u pravi party na plaži. Za danas je ova pjeskaška karavana pripremila pravi spektakl. Od 12:00 sati na rasporedu je žensko polufinale, iza čega će posjetitelji biti počašćeni zračnim showom u izvedbi poznatog pilota Petra Besenyeija, a finale u ženskoj konkurenciji na rasporedu je u 18:00 sati.

Vjerovali ili ne danas slijedi još spektakularniji nastavak nevjerojatnog tjedna. Nakon četiri dana odbojkaških obračuna i preko 150 odigranih mečeva, vikend je rezerviran za najbolje od najboljih. Od 12:00 najbolje igračice svijeta u polufinalnim mečevima borit će se za veliko finale, čiji će rasplet započeti u 18:00 sati. Danas je u muškoj konkurenciji na rasporedu četvrtfinale, a u nedjelju će igrati polufinalne i finalne mečeve.

Poreč Major | Raspored | Subota, 6. lipnja

12:00 – prva polufinalna utakmica (Ž)
13:00 – druga polufinalna utakmica (Ž)
14:30 – četvrtfinale (M)
17:00 – igra za brončanu medalju
18:00 – FINALE (Ž)

Osim što će već dobro probrani, najbolji svjetski pjeskaši pokazati svoje umijeće na mreži i sve poglede privući na pijesak, na iznenađenje svih, nakon druge odigrane polufinalne utakmice, oko 14 sati, na nebu iznad Peškere začut će se dobro poznati zvuk. Najfascinantniji od svih, Centralni teren, svjedočit će akrobatskom spektaklu jednog od najpoznatijih pilota Red Bull Air Race natjecanja, Petera Besenyeia. S aerodroma u Vrsaru legenda ovog sporta će poletjeti kako bi svojim neuobičajenim, pilotskim pozdravom ovjekovječio ovaj sportsko-zabavni svojevrsni festival.
Poreč je spreman, na Peškeri je raspoloženje vruće kao i temperature koje vladaju zrakom. Stoga organizatori poručuju:

„Ulaz je slobodan za sve, ponesite svoju opremu za plažu, mobitele ostavite doma jer će na tribinama biti vruće i mokro.“ A u videu pogledajte kako se osvježiti na tribinama.

Informacije, raspored mečeva, kao i rezultati uživo dostupni su na www.swatchmajorseries.com.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider