Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Baumgartner voli hrvatsko nebo

Poreč doveo multi show u svoju Peškeru, lopta za finale sletjet će iz helikoptera

Već nekoliko dana u Poreču vladaju vrućine, no ne samo one temperaturne, već najvruća odbojka na pijesku koju je svijet vidio...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nema nijednog pjeskaškog tima u vrhu ljestvice ovog sporta da ovaj tjedan nije u Poreču. Najprestižnija svjetska serija Swatch Beach Volleyball Major Series ponovno je stigla u Hrvatsku zapaliti porečku Peškeru, a tisuće domaćih i uglavnom stranih navijača s glasnih tribina neumorno bodri timove u borbi za nevjerojatni nagradni fond od 800 tisuća dolara.

Felix Baumgartner voli hrvatsko nebo

Čovjek koji je 2012. skočio iz svemira i vlastitim tijelom probio zvučni zid i ove je godine dragi gost Poreč Majora. No, on će ga gledati iz ptičje perspektive upravljajući svojim helikopterom. Nakon što je 2015. prije samog finala do terena dovezao dvojac 2CELLOS, ove godine iz svoje će letjelice ispustiti Red Bull HSV Skydive Team. Oni će skokom iz helikoptera sletjeti na sami centralni teren u uvali Peškera i djevojkama prije finala predati loptu za meč.

Članovi Red Bull Skydive tima svojim su nevjerojatnim skokovima s vrtoglavih visina obišli cijeli svijet, a svojim tijelima prilikom letova dosezali su brzine i do 180 kilometara na sat. Njihov skok u porečku uvalu Peškeru predviđen je za subotu 2. srpnja u 16:00 sati.

Osim njih, posjetitelje Poreča očekuju još mnoge zanimljivosti, ne samo na terenu, već i u zraku, ali i moru. Više informacija pratite na www.swatchmajorseries.com i www.redbull.hr.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider