Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Nabrijao' ih do kraja

Pogledajte što je general Gotovina u SMS-u poručio Goluži i igračima!

Hrvatski rukometaši stigli su u Španjolsku s velikim motivom i jednim ciljem – uzeti medalju. Po mogućnosti, onu zlatnog sjaja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekakav poseban razlog za dodatnu 'inspiraciju' nije im trebao, ali... Nešto ih je ipak 'nabrijalo' do kraja. Jedna SMS poruka bila je dovoljna da shvate koliko ih Hrvatska voli, kako diše uz njih i vjeruje im da mogu srušiti dosadno dobre Francuze. Ali taj SMS nije poslao bilo tko. Poslao ga je, i to osobno, general Ante Gotovina.

Sadržaj generalove SMS poruke poslane izborniku Slavku Goluži i njegovim momcima konačno je otkriven, donosi Večernji list.

"Dragi prijatelju, dragi momci, Vi večeras branite na parketu boje Domovine. Znanja i srca imate, samo hrabro do cilja. S vama smo, Ante Gotovina i obitelj", poručio je general Goluži i igračima

Podsjećamo, izbornik Goluža priznao je nakon fantastične pobjede nad Francuzima da je jedna poruka bila vrhunac 'nabrijavanja'. Posvetio je trijumf protiv aktualnih svjetskih prvaka i olimpijskih pobjednika, prije svih, baš misterioznom pošiljatelju. Mnogi su počeli špekulirati o kome je riječ, spominjali su se Ivano Balić, Igor Štimac i upravo general Gotovina.

>> Generalova poruka Kaubojima: 'Zastrašujuće! Sad se sav naježim!'

>> Autor poruke koja je nabrijala rukometaše je onaj na kojeg je većina mislila!

Jučer je postalo i službeno, hrvatske junake u potpunosti je nadahnuo i motivirao najveći hrvatski junak! Otkrio je to mladi Luka Stepančić...

„Prije utakmice stigla je poruka našeg generala Gotovine. To nas je toliko podiglo, mislim da je bilo tko bio s druge strane da ne bi imao nikakve šanse“, kazao je Stepančić.

Slično je jučer pričao i Goluža:

„Ne mogu vam opisati kako su dečki reagirali kad sam im pročitao generalovu poruku. To je bilo nešto zastrašujuće. Sad se naježim kad o tome pričam, ali nećemo stati.“

Tako kratka, a tako snažna poruka bila je točka na 'i' u glavama, ali i srcima naših rukometaša. Nakon ovoga, jasno nam je zašto Francuzi nisu mogli nimalo parirati Kaubojima. Štoviše, apsolutno vjerujemo i u riječi Luke Stepančića - šanse ne samo da nisu imali Francuzi, nego ih ne bi imao niti bilo tko drugi!

Kako vi navijate za hrvatske rukometaše? Pošaljite nam vaše fotografije na moj.report@novatv.hr!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider