Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Red Bull Cliff Diving

Pobjednički tjedan za Orlanda Duquea

Nakon spektakularnog početka tjedna kad je u ponedjeljak ispred Kipa slobode skočio iz helikoptera s 23 metra visine, Orlando Duque na petoj postaji svjetske Red Bull Cliff Diving serije popeo se na postolje i iza sebe ostavio dvojicu vodećih u ukupnom svjetskom poretku.

U nedjelju navečer ispred Instituta suvremene umjetnosti jednog od najstarijih američkih gradova – Bostona, preko 25 tisuća ljudi okupilo se kako bi svjedočili izvanrednim skokovima u vodu s visine od 27,5 metara.

Najbolji svjetski skakači izveli su niz nevjerojatnih skokova kojima su sve prisutne ostavili bez daha, čemu svjedoče rekordno visoke ocjene kojima su suci ocijenili bostonske skokove.

Duque je iza sebe ostavio Rusa Artema Silchenka i Britanca Garyja Hunta čime je borbu za krunu ovogodišnje serije učinio još neizvjesnijom. Svjetska skakačka elita entuzijastičnim gledateljima 25. je kolovoza priuštila nevjerojatno skakačko iskustvo, a sljedeća postaja svjetske Red Bull Cliff Diving serije na rasporedu je već 14. rujna u Velikoj Britaniji. Više o rezultatima i natjecanju pratite na www.redbullcliffdiving.com.

Red Bull Cliff Diving svjetska serija 2013, Boston, 25. kolovoza, rezultati:

Orlando Duque – 497,20 bodova
Artem Silchenko – 478,20 bodova
Gary Hunt – 471,10 bodova
Jonathan Paredes – 469,60 bodova
Michal Navratil – 438,80 bodova

Ukupni svjetski poredak:

Gary Hunt – 780 bodova
Artem Silchenko – 700 bodova
Orlando Duque – 690 bodova
Jonathan Paredes – 490 bodova
David Colturi – 470 bodova

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider