Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Žapci s Crnogorcima

Pobjednički niz uoči puta za Split: Mladost saznala euro-suparnika

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti ovog tjedna igraju dvije utkamice protiv splitskih klubova u regionalnoj Triglav Jadranskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Žapci već sutra putuju u Split gdje će u petom kolu tražiti pobjedu protiv Jadrana, a u subotu, 02. studenog u 18 sati na bazenu Mladosti na Savi pred domaćom će se publikom i navijačima boriti protiv splitskog POŠK-a. Nakon četiri odigrana kola, Mladost se sa tri pobjede i jednim porazom nalazi na petom mjestu.

"Čekaju nas dvije teške utakmice Jadranske lige protiv splitskih protivnika s kojima tradicionalno teško igramo. Malo smo umorni nakon teškog turnira odigranog u Zagrebu no dat ćemo sve od sebe da završimo ovaj mini ciklus sa još dvije pobjede, a nakon toga se okrećemo Primorcu. Prvenstveno se moramo tjelesno regenerirati a zatim taktički spremiti za tu utakmicu jer je riječ o jako dobrom protivniku. Mišljenja sam da protiv njih ipak moramo proći dalje i time ostvariti veliki uspjeh za klub", izjavio je trener Vjekoslav Kobešćak.

Inače, HAVK Mladost je saznala protivnika u četvrtfinalnoj borbi LEN Euro kupa. Na krilima pobjeda na zagrebačkom turniru spremno dočekuju Primorac iz Kotora, a u dva će ogleda tražiti prolaz u polufinale i mjesto u samom vrhu europskog vaterpola. Prva nas četvrtfinalna utakmica očekuje 20. studenog na bazenu Mladosti, a sjajna atmosfera i glasna podrška koju smo imali prilike vidjeti prošlog vikenda najava su još jedne uzbudljive vaterpolo priče u Zagrebu.

Raspored četvrtfinalnih utakmica LEN Euro kup-a

Srijeda, 20.11. Mladost – Primorac
Srijeda, 18.12. Primorac – Mladost

Ulaznice za utakmicu Triglav Jadranske lige protiv POŠK-a mogu se kupiti u sustavu Ulaznice.hr(www.ulaznice.hr) ili na blagajni bazena Mladosti sat vremena prije početka utakmice po cijeni od 20 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider