Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Blackhawksi pobijedili Calgary

Pittsburgh upisao 13., Vancouver 5. uzastopnu pobjedu

Ponajbolji hokejaš današnjice Sidney Crosby bio je jedini strijelac u pobjedi Pittsburgh Penguinsa protiv Montreal Canadiensa za produljenje pobjedničkog niza u NHL ligi na 13...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marc-Andre Fleury zaustavio je 22 udarca prema svojim vratima, ali je utakmicu napustio nakon druge trećine zbog žestokog sudara u jednoj gužvi ispred svog gola. Tomaš Vokoun kvalitetno ga je nadomjestio u posljednjoj, te skinuo 15 dodatnih udaraca za minimalnu pobjedu Pittsburgha.

Niz pobjeda nastavio je i Vancouver, koji je u "dosadnoj" utakmici koja je u regularnom dijelu završila rezultatom 0-0, tek nakon boljeg izvođenja kaznenih udaraca svladao Columbus. Jedini pogodak u raspucavanju penala zabio je Maxim Lapierre, kojim su Canucksi upisali petu uzastopnu pobjedu.

Vancouver je pobjedom pretekao Minnesotu na trećem mjestu Zapadne konferencije.

Recimo i da je na najbolja ovosezonska momčad lige Chicago Blackhawks prekinula niz od dva poraza slavivši kod kuće protiv Calgaryja 2-0. Ray Emery upisao je 16 obrana na golu Chicaga, čime je po prvi put nakon više od tri godine ostvario "shutout". Bio je to njegov 12. "shutout" u karijeri.

Recimo i da je Calgaryju ovo bio 10. uzastopni gostujući poraz. (TS) 

NHL liga, utorak:

Pittsburgh - Montreal 1-0

Toronto - Florida 3-2

Washington - NY Islanders 2-3

Carolina - Winnipeg 1-4

Philadelphia - NY Rangers 2-5

Tampa Bay - Buffalo 2-1

St. Louis - Edmonton 0-3

Chicago - Calgary 2-0

Vancouver - Columbus 1-0, penali

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider