Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Gotovo jednoglasno

Priznanje uoči Super Bowla: Manning peti put MVP sezone!

Quarterback Denver Broncosa Peyton Manning (37) dobitnik je nagrade za najkorsnijeg igrača NFL lige (američki nogomet) po peti put...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manning je dobio 49 od 50 mogućih glasova od predstavnika američkih medija, a preostali je glas otišao quarterbacku New Englanda Tomu Bradyju.

Preostale naslove MVP-a Manning je osvojio 2003., 2004., 2008. i 2009. godine u dresu Indianapolis Coltsa. Nijedan drugi igrač nije epitet MVP-a lige ponio više od tri puta.

"Ponizan sam zbog ovog priznanja i zahvalan svojoj obitelji, Patu Bowlenu, Johnu Elwayu, Johnu Foxu i cijeloj organizaciji Broncosa, kao i naravno svojim suigračima i trenerima. Poslao sam nekoliko ljudi da preuzmu nagradu u moje ime, mog oca Archiea i sina Marshalla. Hvala vam svima i Bog vas blagoslovio", poručio je Manning u unaprijed pripremljenom govoru emitiranom putem video-zida.

Manning je u sezoni dodao lopte za 55 polaganja (touchdown) i 5,477 osvojenih jardi, a trenutno se priprema za veliki nedjeljni Super Bowl protiv Seattlea. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider