Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Desharnais opet junak

Petarda Islandersa, Montreal se vratio pobjedama

Montreal Canadiensi su sinoć uspjeli nadoknaditi zaostatak od tri gola i na kraju nakon produžetka pobijediti Vancouver Canuckse sa 4-3.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

David Desharnais je zabio četvrti pobjednički gol tri i pol minute nakon početka produžetka, prekinuvši tako niz od dva poraza Canadiensa. Canucksima je ovo šesti poraz nakon produžetaka ove sezone.

Adam Cracknell i Jared McCann su zabili po gol za Vancouver u prvoj trećini, a Daniel Sedin je povećao na 3-0 u drugoj kada je Vancouver imao igrača više. Montreal odgovara pogocima Larsa Ellera i Maxa Paciorettyja koji zabijaju u razmaku od dvije minute u drugoj trećini i Canadiensi dolaze na 3-2.

Tomas Fleischmann, koji je asisitirao Desharnaisu za pobjednički gol izjednačuje na 3-3 3:08 minute prije kraja regularnog dijela utakmice. Mike Condon je obranio 23 udarca prema vratima Montreala (14-3-2), dok je Jacob Markstrom upisao 32 obrane za Vancouver (7-6-6).

Istim rezultatom, također nakon produžetka, završila je utakmica između Ottawa Senatorsa i Detroit Red Wingsa, a slavili su Red Wingsi. Pobjednički gol zabio je Tomas Tatar. Strijelci u regularnom dijelu utakmice za Red Wingse bili su Dylan Larkin, Gustav Nyquist i Riley Sheahan. Golove za Ottawu zabili su Mike Hoffman, Chris Wideman i Bobby Ryan.

New York Islandersi su sa 5-2 slavili protiv Arizoa Coyotesa, a dva gola za pobjedu zabio je John Tavares. Osim njega među strijelce su se upisali i Frans Nielsen, Brock Nelson te Steve Bernier.

Vratar Jaroslav Halak imao je 31 obranu za Islanderse koji su pobijedili u tri od zadnjih četiri utakmice. Kod Coyotesa su pogotke postigli Martin Hanzal i Mikkel Boedker, dok je vratar Anders Lindback imao 27 obrana u porazu.

REZULTATI:

NY Islanders - Arizona 5:2
Carolina - Anaheim 1:4
Montreal - Vancouver 4:3 (produžetak)
Ottawa - Detroit 3:4 (produžetak)
Florida - Tampa Bay 1:0
St. Louis - Winnipeg 3:2

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider