Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Svega tri utakmice

Peta pobjeda Kingsa, slavili i Jetsi i Rangersi

Los Angeles Kingi su sinoć sa 3-2 sinoć pobijedili Edmonton Oilerse i tako povećali pobjednički niz na pet utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar Jonathan Quick ih je spasio 5,6 sekundi prije kraja obranivši rukavicom s gol linije udarac Connora McDavida, a kasnije je viedosnimkom utvrđeno da pak ipak nije prešao crtu.

Krilo Kingsa Tanner Pearson zabio je svoj prvi gol ove sezone zapečativši rezultat. Druga dva strijelca za Kingse bili su Anže Kopitar i Jeff Carter, a Quick je imao 26 obrana u pobjedi. Benoit Pouliot i Taylor Hall zabili su golove za Edmonton kojem je ovo drugi poraz zaredom. Vratar Oilersa Talbot je obranio 31 udarac.

Pouliot je doveo Edmonton u vodstvo od 1-0 u 4:42 minuti prve trećine. Carter je izjednačio dvije minute kasnije.Los Angeles je poveo sa 2-1 u 13:36 minuti druge trećine pogotkom Kopitara,a na 2-2 je izjednačio Hall u zadnjoj trećini u 13:56 minuti. Pearson je zabio gol u 16. minuti kada je Los Angeles imao igrača više.

U drugoj utakmici sinoć, Winnipeg Jetsi su nakon dvije trećine vodili sa 5-1, a onda ih je Minnesota Wild stizala do kraja druge i u zadnjoj trećini stizala, zabivši tri gola, no na kraju ipak nije uspjela pobijediti. Dva gola za Jetse je zabio Drew Stafford, a po jedan Bryan Little, Andrew Ladd i Nikolaj Ehlers. Strijelci za Minnesotu su bili Jason Zucker, Mikko Koivu, Justin Fontaine i Zach Parise.

New York Rangersi su sa 4-1 pobijedili Calgary Flamese i tako se popeli na vrh Metropolitanske divizije. Njihov vratar Antti Raanta je u pobjedi imao 22 obrane. Pogotke za Rangerse su postigli Kevin Klein, Dan Girardi, Oscar Lindberg i Derick Brassard, dok je jedini gol za Flamese zabio Jiri Hudler.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider