Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Ivanovo stanje zadovoljavajuće

Pešić: Došli su mi iza leđa, nisam ih vidio

Nakon teške operacije hrvatski reprezentativac Ivan Pešić uspješno se probudio iz narkoze. Posjetili su ga i predstavnici Hrvatskog rukometnog saveza, a potpore za što brže ozdravljenje u veszpremskoj bolnici mu ne fali - roditelji od kobne subote ne napuštaju njegov bolnički krevet.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Mađarskoj se Ivan Pešić probudio iz narkoze. Rekli su mu da je ostao bez bubrega te da je izgubio prijatelja. Bilo mu je teško…

Otac Mirko prenosi Ivanove riječi kojima kao da se opravdavao: 'Išao sam mu pomoći, a došli su mi iza leđa. Nisam ih vidio…' To mu je, kaže otac, najteže od svega. 

>> Šešum progovorio: Sačekali su ga i izboli

>> VIDEO: Cozmino tijelo stiglo u uplakanu Rumunjsku

>> Ivan Pešić se probudio iz narkoze

Išao sam mu pomoći, a došli su mi iza leđa. Nisam ih vidio...

- Ivan Pešić
Odagnati crne misli Ivanu su došli pomoći i čelnici hrvatskog rukometnog saveza. 'Ovo je jedna mala ljudska gesta, odnosno najmanje ono što mi možemo učiniti. Naravno, pokušat ćemo učiniti sve ono što bude trebalo i dali smo se na raspolaganje i rodbini i njemu', rekao je predsjednik HRS-a Sandi Šola.

O nastavku igračke karijere nije se pričalo, no svi vjeruju u takav rasplet. Nakon što mu je zbog težine ozljede odstranjen bubreg, oporavak ide prema planu.

Ivan ima infekciju

'Ima infekciju, ali ona nije velika. Očekujemo da će je Ivan prebroditi u sljedeća dva dana. Ukupno gledajući njegovo je stanje zadovoljavajuće', rekao je zamjenik ravnatelja bolnice u Veszpremu Arpad Toth.

Kada se riješi infekcije, Ivan će moći napustiti odjel intenzivnog liječenja. Za njegovo i Šešumovo ozdravljenje molili su i Mađari dok su ispraćali posmrtne ostatke brutalno ubijenog Rumunja Mariana Cozme.

Posljednji ispraćaj bit će u petak. Koliko je Marian Cozma značio mađarskom klubu Vezpremu, dovoljno govori podatak da više nitko neće obući dres s brojem 8.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider