Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
NHL liga

Penguinsi slavili i 14. put zaredom, udaljeni tri pobjede od rekorda

Hokejaši NHL momčadi Pittsburgh Penguinsa ostvarili su 14. uzastopnu pobjedu u noći s četvrtka na petak kada su s uvjerljivih 4-0 svladali Winnipeg Jetse...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Pascal Dupuis zabio je dva, Jevgenij Malkin i Chris Kunitz po jedan pogodak, dok je Sidney Crosby svoje vodstvo po broju poena u sezoni povećao na 56 dvjema asistencijama. Penguinsi su se pobjedom primakli na tri utakmice od vlastitog rekorda po uzastopnim slavljima, ujedno rekorda kompletne lige. Naime, Penguinsi su u sezoni 1992/1993 nanizali 17 uzatopnih slavlja.

Tomas Vokoun ostvario je svoj 50. "shutout" karijere na vratima domaćina s 20 skupljenih obrana. Spomenimo i da je Malkinu ovo bila prva utakmica u posljednja tri tjedna zbog ozljede ramena.

Prvaci Los Angeles Kingsi ostvarili su i osmu uzastopnu pobjedu protiv St. Louisa slavivši s 4-2. Mike Richards zabio je 2:43 prije kraja utakmice za 3-2, dok je Justin Williams potvrdio pobjedu zabivši u praznu mrežu minutu i 16 sekundi prije kraja.

Recimo i da je golman San Jose Sharksa Antii Niemi upisao svoj drugi "shutout" u isto toliko večeri protiv Detroit Red Wingsa. San Jose je slavio 2-0 uz 27 obrana Finca. (TS)

NHL liga, četvrtak:

Philadelphia - NY Islanders 3-4, kazneni udarci

Pittsburgh - Winnipeg 4-0

Toronto - Carolina 6-3

Ottawa - NY Rangers 3-0

Florida - Buffalo 5-4, kazneni udarci

St. Louis - LA Kings 2-4

Nashville - Phoenix 4-7

Edmonton - Columbus 6-4

Vancouver - Colorado 4-1

San Jose - Detroit 2-0

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider