Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Moguća preseljana domaćinstava

Otvaranje Arene besplatno, Poreč i Varaždin i dalje upitni?

Utakmicom između rukometnih reprezentacija Hrvatske i Rusije u subotu će se otvoriti rukometna Arena u Zagrebu, a ulaznice za tu utakmicu su besplatne. S druge strane, nastavlja se sapunica i natezanje s gradovima domaćinima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

'Ulaznice za otvaranje Arene su besplatne i danas u 19 sati će na južnoj blagajni Doma sportova početi njihova distribucija', izvijestio je izvršni dopredsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Zoran Gobac na današnjoj novinarskoj konferenciji HRS-a u hotelu Panorama.

>> Nema panike: U Areni pušta nekoliko spojeva cijevi

Gobac smatra kako će otvaranje Arene biti veliki doživljaj dodavši kako je većinu troškova preuzeo HRS. Dan kasnije odabranici Line Červara i Rusi će odmjeriti snage u Osijeku, gdje će se također svečano otvoriti nova dvorana.

Izvršni dopredsjednik HRS-a je dodao kako još uvijek nije postignut dogovor s Varaždinom i Porečom i upitno je hoće li se u tim gradovima igrati utakmice SP-a.

>> HRS i gradovi domaćini našli zajednički jezik?

'Tu situaciju moramo riješiti do subote kada je krajnji rok za popis gradova domaćina. Ako dogovor propadne utakmice iz Poreča sele u Zadar, dok će se one iz Varaždina igrati u Zagrebu', dodao je Gobac.

Na današnjoj novinarskoj konferenciji predstavljene su medalje i službena odjeća prvenstva, te himna koju će izvesti Željko Krušlin. Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak dodao je kako je prodano 80 od 220 tisuća ulaznica, što je oko 36 posto, dodavši kako se još čekaju narudžbe iz inozemstva za gostujuće navijače.

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati