Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Vjetar i snijeg neumoljivi

Odgođena prva postaja novogodišnje turneje 'Četiri skakaonice'

Natjecanje skijaša-skakaša kojim je u nedjelju u njemačkom Oberstdorfu trebala započeti 63. novogodišnja turneja "Četiri skakaonice", odgođeno je za ponedjeljak, s početkom u 16.30 sati...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon više odgoda i nastupa samo 11 od 50 skijaša-skakača, organizatori natjecanja u njemačkom Oberstdorfu, prve stanice tradicionalne novogodišnje turneje "Četiri skakaonice", zbog snažnog vjetra i gustog snijega bili su prisiljeni zaustaviti nadmetanje te ga odgoditi za ponedjeljak. Početak natjecanja predviđen je, kao što je bio i u nedjelju, za 16 sati i 30 minuta.

 

Inače, ovo je tek drugi put u 63-godišnjoj povijesti ovog natjecanja da je došlo do odgode. Na izdanju novogodišnje turneje 2008. godine natjecanje u Innsbrucku moralo je biti zaustavljeno zbog mećave, a nadmetanje je preseljeno i održano na posljednjoj stanici turneje u Bishofshofenu.

Već prema običaju, natjecanje na drugoj stanici turneje u njemačkom Garmisch-Partenkirchenu predviđeno je za prvi dan 2015. godine, dok su predviđeni termini na austrijskom dijelu turneje 4. siječnja u Innsbrucku i 6. siječnja u Bischofshofenu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider