Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Koljeno je zaista dobro'

Olimpijske igre - sveti cilj: Vonn odgađa operaciju zbog Sočija

Lindsey Vonn (29) izjavila je da će morati na novu operaciju desnog koljena kako bi sanirala ozljedu. Istu američka skijašica planira odgoditi maksimalno koliko može.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vonn je nedavno na treningu po drugi put u nepunih deset mjeseci ozlijedila koljeno pretrpjevši djelomično puknuće prednjeg križnog ligamenta. Riječ je o istom koljenu koje je operirala.

"Operacija će se morati dogoditi", rekla je četverostruka ukupna pobjednica Svjetskog kupa nakon nedjeljnih treninga superveleslaloma u Vailu u Coloradu.

"Koljeno je zaista dobro", dodala je Vonn, koja planira ovog tjedna putovati u Lake Louise i ondje nastupiti na spustaškom treningu. Ukoliko sve prođe dobro, bit će joj to prvi nastup u utrci Svjetskog kupa po prvi puta od teške nesreće u veljači na Svjetskom prvenstvu u Schladmingu.

Plan američke skijašice je dohvatiti čim bolju formu uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju i onda se ovisno o raspletu situacije podvrgnuti operaciji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider