Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Besplatno na Kiel u Arenu

Odlična premijera Vujovića na klupi PPD Zagreb, pao prvak Srbije

Rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb su nakon neuvjerljive premijere i poraza od Tatran Prešova u svojoj Kutiji šibica u sklopu 02. kola SEHA Gazprom South Stream lige, s uvjerljivih 29:24 (13:10) porazili prvaka Srbije, rukometni klub Vojvodinu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ujedno je to bila i premijera legendarnog Veselina Vujovića koji se u svom debiju na klupi Zagreba odlučio za sastav: Stevanović, Ivić, Mihić, Brozović, Stepančić, Šprem, Čorić, Šebetić, Raković, Horvat, Šušnja, J. Valčić, Obranović, Kovačević, Lukačec i Pavlović.

Nije tako prvi stranac na klupi PPD Zagreba mogao računati na ozlijeđene Maria Vuglača i Stipu Mandalinića, a zbog temperature u zadnji čas je otpao i zapovjednik obrane, prekaljeni Tonči Valčić.

Premda je imao tek dva treninga uoči prve utakmice trener Vujović uspio je uvesti neke novine u igru zagrebaša, a unatoč nešto turbulentnijem razdoblju u klubu igrači su sjajno reagirali i ponovili pristup koji su pokazali na gostovanju u Brestu, u sklopu 03. kola SEHA GSS lige, kada su pogotkom Domagoja Pavlovića prvi puta u povijesti svladali bjeloruske prvake.

Vidjeli smo tako na djelu sve igrača PPD Zagreba, a trener Vujović, kako je sam kazao na konferenciji za medije, često je namjerno razbijao ritam vlastite momčadi i na taj način pokušao sačuvati svježinu za nedjelju kada u Arenu Zagreb u sklopu 01. kola VELUX EHF Lige prvaka dolazi njemački THW Kiel.

Najbolji u redovima hrvatskog prvaka bili su kapetan momčadi Zlatko Horvat i desni vanjski Luka Stepančić, oba sa po šest pogodaka. Četiri gola dodao je Sandro Obranović, dok je Domagoj Pavlović upisao tri pogotka. Na vratima PPD Zagreba još jednom je briljirao Filip Ivić, ovoga puta sa 15 obrana.

Premijeru Veselina Vujovića u Kutiju šibica došlo je pogledati oko 700-tinjak gledatelja, a predstava koju su im pružili rukometaši Prvog plinarskog društva Zagreb najbolja je moguća pozivnica za nedjelju, 28. rujna kada u sklopu 01. kola VELUX EHF Lige prvaka u Arenu dolazi europski viceprvak THW Kiel. Ta utakmica na rasporedu je u nedjelju u 19.30 sati, a ulaz je također slobodan.

RK PPD Zagreb – RK Vojvodina 29:24 (13:10)
04. kolo SEHA GSS lige

RK PPD Zagreb: Stevanović, Ivić 15 (1) obrana; Mihić, Brozović, Stepančić 6, Šprem 1, Čorić 1, Šebetić 2, Raković 2, Horvat 6, Šušnja, J. Valčić 2, Obranović 4, Kovačević 1, Lukačec 1, Pavlović 3

RK Vojvodina: Arsenić, Perović 13 obrana, Kukobat; Živković 2, Orbović 4, Kankaraš, Todorović 2, Veljković, Marjanović 3, Ranisavljević, Jovanović 4, Lazović 3, Stanković 1, Ivanović 1, Datukashvili 4

Termini podizanja besplatnih ulaznica za 1.kolo VELUX EHF Lige prvaka na blagajnama Arene Zagreb:

Četvrtak (25.09.) – od 17:00h do 19:00h
Petak (26.09.) – od 17:00h do 19:00h
Subota (27.09.) – od 17:00h do 19:00h
Nedjelja (28.09) – od 14:00h do 19:30h

Napomena: Jedna osoba može najviše šest ulaznica podići.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider